fbpx
CAMPAGNE VOOR
OPTIEKBEDRIJVEN

Stichting Instroom Personeel Optiekbedrijven (SIPO) zet vol in op de instroom van zij-instromers en MBO-studenten in de optiekbranche. Wij leveren potentiële werknemers belangenloos af bij optiekopleidingen en optiekbedrijven.

 

Zorg dus dat je aanhaakt!

De kracht van samen

Werken in de optiek heeft de mogelijkheden om grote groepen potentiële optiek-studenten en zij-instromers te bereiken en te enthousiasmeren om te kiezen voor een carrière in de optiek-branche. 
Zorg dus dat je aanhaakt en op de hoogte blijft van onze activiteiten. Op die manier kan jij profiteren zodra je op zoek bent naar instroom van personeel.

Door samen te werken kunnen we écht het verschil maken!

Jongeren werven

Download of bestel campagne materialen

We spreken jongeren aan met een vraag die nu speelt. We richten ons dan ook vooral op de leerlingen die nog niet precies weten wat ze willen worden.

De campagne maakt gebruik van GEO-targetting. Dat wil zeggen: Jongeren rondom het Deltion College in Zwolle krijgen een uiting te zien met een link naar de Open dag in Zwolle, leerlingen in de omgeving van Eindhoven krijgen een uiting te zien met link naar het Summa College in Eindhoven, etc.

regelmatig nieuwe content

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over nieuwe activiteiten en campagnes. Wij maken het optiek bedrijven zo makkelijk mogelijk om te profiteren van onze inspanningen.

Ook zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe verhalen van werknemers, ondernemers, zij-instromers en stagiaires. Als jij kan/ wil bijdragen kan je ons dat laten weten.

DEEL MEE op social media

Deze campagne is gemaakt voor scholen met een optiek opleiding én voor optiek bedrijven. Iedereen deelt mee in het resultaat. Maar om nóg meer bereik te creëren is het goed als ook jij meehelpt in het delen van onze berichten.

Je kan onderstaande uitingen downloaden en/ of kopiëren en gebruiken voor je eigen social media kanalen. 

bestel campagne
promotiemateriaal

Met ruim 4 Miljoen weergaves en een bereik van ruim 500.00 jongeren van 15 en 16 jaar mogen we de MBO-campagne Optiek nu al een succes noemen. Wil jij  je open dag aankleden met promotie middelen én wil je dat jongeren deze campagne herkennen op jouw opleiding? Bestel dan gratis één of meer van de drukklare PDF’s en laat je eigen poster(s) of roll-up banner(s) produceren.

 

Wil je een kant-en-klaar promotiepakket ontvangen? dat kan ook. Vul het formulier in en laat ons weten wat we voor je mogen betekenen.

 

Heb je hulp nodig bij de productie? Mail dan naar info@werkenindeoptiek.nl

PAKKET A

  • 5x poster A3
  • 5x poster A2


€ 150,- incl btw & verzenden

PAKKET B

  • 2x 5x poster A3
  • 2x 5x poster A2
  • 1x rollup banner 1×2 meter premium+tas      


€ 275,- incl btw & verzenden

PAKKET C

  • 2x 5 posters A3
  • 2x 5 posters A2
  • 2x 5 posters A1
  • 2x rollup banner 1×2 meter premium+tas     


€ 350,- incl btw & verzenden

GRATIS BESTANDEN

Alle drukwerkbestanden kun je gratis opvragen via bijgaand formulier. Vink de optie ‘Ik wil de gratis drukwerkbestanden ontvangen’ aan.

Heb je vragen over de bestanden? Mail dan naar info@werkenindeoptiek en we helpen je op weg.

Plaats hier je bestelling. Je ontvangt een bevestigingsmail.
Niets ontvangen? Check je spambox/ junkmail.

Blijf op de hoogte