fbpx
EEN VETTE
CAMPAGNE

Stichting Instroom Personeel Optiekbedrijven (SIPO) zet vol in op de instroom in de optiekbranche. Met de huidige campagne richt SIPO zich primair op de middelbare scholier die nu een keuze moet maken voor een MBO-opleiding. 

Primair voor jongeren

De campagne is primair gericht op jongeren van 15 en 16 jaar. Dit is de leeftijd waarop de meeste jongeren een MBO-opleiding kiezen. De kanalen die we inzetten zijn o.a.: Posters op middelbare scholen, TikTok, Snapchat en Instagram.

De ouders van deze jongeren zijn zeer belangrijk in de keuze voor de opleiding. Deze doelgroep bereiken we via Facebook en Instagram.

maatwerk

We spreken de jongeren aan met een vraag die nu speelt. We richten ons dan ook vooral op de leerlingen die nog niet precies weten wat ze willen worden.

De campagne maakt gebruik van GEO-targetting. Dat wil zeggen: Jongeren rondom het Deltion College in Zwolle krijgen een uiting te zien met een link naar de Open dag in Zwolle, leerlingen in de omgeving van Eindhoven krijgen een uiting te zien met link naar het Summa College in Eindhoven, etc.

 

OPEN DAGEN

Wil jij een Open Dag (of avond) bij jou in de buurt promoten? Kijk dan in dit overzicht welke school bij jou in de buurt zit. Kopieer eenvoudig de betreffende link naar de website pagina in je berichtje. 

bestel campagne
promotiemateriaal

Met ruim 4 Miljoen weergaves en een bereik van ruim 500.00 jongeren van 15 en 16 jaar mogen we de MBO-campagne Optiek nu al een succes noemen. Wil jij  je open dag aankleden met promotie middelen én wil je dat jongeren deze campagne herkennen op jouw opleiding? Bestel dan gratis één of meer van de drukklare PDF’s en laat je eigen poster(s) of roll-up banner(s) produceren.

 

Wil je een kant-en-klaar promotiepakket ontvangen? dat kan ook. Vul het formulier in en laat ons weten wat we voor je mogen betekenen.

 

Heb je hulp nodig bij de productie? Mail dan naar info@werkenindeoptiek.nl

PAKKET A

  • 5x poster A3
  • 5x poster A2


€ 150,- incl btw & verzenden

PAKKET B

  • 2x 5x poster A3
  • 2x 5x poster A2
  • 1x rollup banner 1×2 meter premium+tas      


€ 275,- incl btw & verzenden

PAKKET C

  • 2x 5 posters A3
  • 2x 5 posters A2
  • 2x 5 posters A1
  • 2x rollup banner 1×2 meter premium+tas     


€ 350,- incl btw & verzenden

GRATIS BESTANDEN

Alle drukwerkbestanden kun je gratis opvragen via bijgaand formulier. Vink de optie ‘Ik wil de gratis drukwerkbestanden ontvangen’ aan.

Heb je vragen over de bestanden? Mail dan naar info@werkenindeoptiek en we helpen je op weg.

Plaats hier je bestelling. Je ontvangt een bevestigingsmail.
Niets ontvangen? Check je spambox/ junkmail.

DEEL MEE op social media

Deze campagne is gemaakt voor scholen met een optiek opleiding én voor optiek bedrijven. Iedereen deelt mee in het resultaat. Maar om nóg meer bereik te creëren is het goed als ook jij meehelpt in het delen van onze berichten.

Je kan onderstaande uitingen downloaden en/ of kopiëren en gebruiken voor je eigen social media kanalen. 

Tab #1

Add some content for each one of your videos, like a description, transcript or external links.To add, remove or edit tab names, go to Tabs.