fbpx
Blogs

Er worden veel blogs gemaakt over de optiek. De leukste en meest interessante blogs hebben we hier voor je verzameld.

Een nieuwe bril voor Koningin Máxima

Geschreven door: Het brillenmeisje  

In het koninklijke nieuws zie je Koningin Máxima steeds vaker met een bril en vele Royals met haar overigens. Die brillentrend viel op bij de redactie van Blauw Bloed en zo kwam ik terecht in dat programma om te vertellen over (koninklijke) brillen. 

Hoe gaaf is dat?! 

Frisse blik met make-up en bril

Geschreven door: gast blogger Ri-Jolie, Ria Kap Visagie en Hairstyling 

Brillen zijn tegenwoordig helemaal hip. Maar met foundation ziet het er vanachter je glazen toch net even anders uit. Als visagiste, Ri-Jolie – Ria Kap Visagie & Hairstyling, krijg ik dan ook vaak vragen over de geschikte make-up voor brillen of lenzen. Daarom vind je vanaf nu regelmatig blogs op optiek.nl over de do’s en don’ts. Ook geef ik je met alle plezier vanuit mijn visie verschillende tips en trucs. Een frisse blik met make-up en bril is dus ook voor jou weggelegd. 

De bril als brug

Geschreven door: Sharon

Audrey Hepburn bril, John Lennon bril, vlinder bril, iconische bril, eerlijke bril, sexy bril, nerd bril, old school bril, fascinerende bril, karakter bril, brillen met lef, brillen met glamour. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar waarom noem ik ze, zullen jullie je wellicht afvragen.